Weet je nooit wat je moet geven met moederdag? Aan je oma, schoonmoeder of moeder? Kies dan voor deze vlotte dichtbundeltjes. Ze zien er hip en vrolijk uit, staan mooi in de boekenkast en je kunt ze in plaats van het standaard bosje bloemen geven OF bij een bosje bloemen stoppen. De gedichten zijn in de stijl van Toon Hermans geschreven en voor iedereen toegankelijk.

 

Op deze wijze

Hij boog heel charmant
Kuste daarop haar rechterhand
En bracht op deze wijze
Al was het maar voor even
Iets in haar tot leven
De luchtige, grappige en soms confronterende gedichten in de cadeauboeken uit de reeks In plaats van bloemen spreken veel mensen aan. Ze zijn toegankelijk en gaan over alledaagse onderwerpen. Een ideaal cadeau voor de feestdagen, een verjaardag, een bruiloft of gewoon om er iemand mee op te beuren. Natuurlijk zijn deze kleine, maar grootse boeken ook een ideaal geschenk dat je je dierbaren kunt geven in plaats van een bosje bloemen... 
In de serie In plaats van bloemen zijn nu twee delen verkrijgbaar: Rood en Geel, allebei uitgevoerd met een fraaie hardcover. Er zullen nog meer kleuren/delen volgen, telkens weer in hetzelfde meeneemformaat, maar met nieuwe, hartverwarmende gedichten! 
Voor welk deeltje je ook kiest, je maakt je geliefd met dit originele cadeau!

Bestel het gele deeltje hier ​

en

hier het rode deeltje

 

Er zullen in de toekomst nog meer kleuren van deze serie verschijnen, zo ben je elk jaar van een mooi cadeau verzekerd!

 

Weergaven: 32

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden