Biblionrecensie OVER LOUIS PAUL BOON 'Die twee gebroers en hun zuster, dat was heilig'

Bij deze geef ik u de Biblionrecensie van <OVER LOUIS PAUL BOON 'Die twee gebroers en hun zuster, dat was heilig'  - Meurs A.M. Josken Boon-Vermoesen over de familie Boon. Waarin opgenomen Willem Adams - Louis Paul Boon in Eindhoven.>

Professor Hans Renders is hoofd van het Biografie-instituut van de universiteit van Groningen 

http://mom.biblion.nl/olifant/olifant.dll?doctype=AI&bibliothee...

 

Tussen alle slecht weer door en voor het eerst sinds de presentatie van ons Boonboek op 20 oktober, ben ik op 19 januari weer naar Aalst getreind, niet met de Fyra maar met gewone treinen, een reis van 5 uur vanuit Amsterdam. Door Josken zeer hartelijk met een heerlijke lunch ontvangen. Daarna samen naar de Standaardboekhandel in de Nieuwstraat, een 5 minuten gaan vanaf haar woning. Er was weinig voor nodig om de mensen van de Standaard te overtuigen dat juist op die plaats ons Boonboek in voorraad zou moeten zijn.
Vanaf midden deze week ligt dus het boek < OVER LOUIS PAUL BOON 'Die twee gebroers en hun zuster, dat was heilig' - Meurs A.M. Josken Boon-Vermoesen over de familie Boon> in de Standaardboekhandel midden in Aalst, de stad waar het speelt, de stad van Louis Paul Boon, waar het boek is gemaakt.
Natuurlijk zou het in elke boekhandel en in elke bibliotheek aanwezig moeten zijn.
U kunt dit boek op de voor uw bibliotheek gangbare wijze bestellen. De prijs is (nog) €16,95.
Bent u geïnteresseerd in een korting van 20%, geen verzendkosten, en bent u bereid een maximale wachttijd van 3 weken in acht te nemen om verzending vanuit België mogelijk te maken, en wilt u bovendien de auteur steunen, bestel dan bij de auteur via meursam@hotmail.com . Volgende verzending vanuit België uiterlijk 26 februari 2013. Hartelijk dank.
Foto van zijn oma Josken Boon-Vermoesen door Sven van Keymeulen
Foto 2: bloemen voor Josken.

Weergaven: 112

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden