Berenjacht is een zintuigprikkelende muziekvoorstelling voor gezinnen met kinderen tussen 2 en 6 jaar naar het boek 'Wij gaan op berenjacht' van Helen Oxenbury en Michael Rosem.

île Sagit, een nieuw en eigenzinnig duo met Martje Sermeus op gitaar en Sarissa Rombouts op saxofoon, neemt de kleuters mee op een muzikale wandeling door de natuur.

“Wij gaan op berenjacht, wij gaan op berenjacht, wij zijn niet bang!”

Met deze ritmische zin scanderen de kleuters zich een weg door een bos van klanken en geluiden. Het jonge publiek zoekt mee naar de beer! Ze banen zich een weg door een woud, ruiken aan het hoge gras, voelen de sneeuwvlokjes, zwemmen door de rivier,... Om van de ene naar de andere plaats te gaan, loodsen de muzikanten de kinderen al zingend en musicerend door het parcours.

 

Uitkoopsom: 250 euro + verplaatsing: 0,30€/km

Technische fiche: speelvlak van 2,5 bij 4m; matten of lage banken voor de kinderen, stoelen voor de ouders; ruimte 1u vooraf beschikbaar en 30' achteraf; voorstelling duurt ca. 45 minuten maar kan twee keer achter elkaar gespeeld worden; max. 50p per voorstelling.

Boekingen: De cultuurdienst van de Gezinsbond heeft deze voorstelling opgenomen in het cultuuraanbod 2013 naar zijn lokale afdelingen. Bibliotheken kunnen deze voorstelling ook programmeren en genieten van de exclusieve uitkoopsom indien zij een samenwerking aangaan met de lokale afdeling. Zij nemen verder contact op met het theatergezelschap.

Ken je de contactgegevens niet van de lokale Gezinsbondafdeling: stuur dan een mailtje naar Hilde Marichal: cultuur@gezinsbond.be (op dit adres kan je ook terecht voor alle info over de voorstelling).

 

Weergaven: 129

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden