Patricia Catteeuw leidt meditatiegroepen met de aquariusmystiek en bijhorende Universele symbolen. Vanuit dit werken ontstond dit bewustzijns– en meditatieboek voor klein en groot. Elk hoofdstuk bevat een kleurplaat voor de allerkleinsten en een Universele meditatie geheel aangepast in het gebruik voor en met kinderen. Ook volwassenen vinden de eenvoud in het werken met de aquariusmystiek terug in deze verhalen.

Het boek "Beertje en de weg van het licht":

Gaat over een beertje dat in het donkere bos woont. Wanneer Beertjes hart breekt verschijnt er een fee die hem de weg naar het licht wijst waar hij zijn hart kan laten maken. Daarvoor moet Beertje helemaal het donkere bos door naar de poort van het licht. Eenmaal deze poort bereikt moet hij écht kiezen om de weg van het licht te volgen.

Dan pas gaat voor Beertje de poort van het licht open en kan Beertjes hart worden hersteld.

Nieuwsgierig als Beertje is, vervolgt hij zijn weg en ontdekt hij de Aquariusschool. En dan gaat er voor Beertje een geheel nieuwe wereld open.

Beertje maakt op de aquariusschool kennis met de universele symbolen en de aquariusmystiek. Zo ontdekt hij zijn scheppende kracht en hoe hij daarmee mag werken.

Weergaven: 35

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden