Zaterdag 11 december lanceert de Vlaamse auteur Ilse Bockstaele haar debuut  Young Adult roman 'ALLE MENSEN ZIJN (NIET) GELIJK'. Komt dit boek ook in uw collectie?

Heeft u meer informatie nodig? Dan hoor ik graag van u. Mail: info@godijnpublishing.nl

ACHTERFLAPTEKST:

Na de periode van de Vele Oorlogen is het de vrouwen gelukt zich te bevrijden van het juk van de mannen. Hun grote droom van vrede wordt werkelijkheid wanneer ze in gescheiden enclaves gaan leven. Enkel voor de voortplanting hebben ze elkaar nog nodig en dus zetten ze in de laboratoria alles op alles om de Totale Autonomie te bereiken.

Alles gaat goed tot Zeia in het Niemandsland tussen de enclaves Thijn ontmoet. Is hij de voorbode van een nieuwe oorlog? Waarom verspreidt Sarah Astrid, de leading lady van de vrouwenenclave, fake news? En hoe komt het dat Zeia alleen nog maar aan Thijn kan denken?

 

Ilse Bockstaele is auteur van enkele Vlaamse Filmpjes (verhalen voor kinderen van 10-13 jaar), korte verhalen, columns en een monoloog. Alle mensen zijn (niet) gelijk is haar Young Adult debuutroman.

Voor haar werk ontving Ilse de eervolle vermelding van de John Flandersprijs. Ze mag ook een eervolle vermelding van de Inclusieve Griffel op haar naam schrijven, omdat ze in haar boeken meermaals stem geeft aan mensen met een beperking. 

 

Ilse is ook eigenaar van Het Woord is van U, waar ze mensen coacht bij het schrijven van hun levensverhaal.

Weergaven: 9

Bijlagen:

© 2022   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden