10 april 2011: Boekpresentatie 'Het jaar van de vluchtende geest' in Roermond

Een van onze nieuwe romans zal 10 april aanstaande gepresenteerd worden in de literaire Salon Remunj te Roermond. Het gaat om 'Het jaar van de vluchtende geest', geschreven door Jacques Graus. Eerder vond u op deze website al informatie over deze roman, in de vorm van een interview (een link naar dit interview vindt u onderaan op deze pagina). Het overkoepelende thema van de dag is 'Natuursalon'. Tijdens deze salon zal er plaats zijn voor zowel natuurlijke als bovennatuurlijke krachten... De programma-beschrijving volgens de website van Salon Remunj: 

Programma:

De ColumnMarian Louwers zal met haar column deze natuursalon voor ons openen.

LiteratuurJacques Graus presenteert deze middag zijn nieuwe roman: ‘Het jaar van de vluchtende geest’. Na twee verhalenbundels is dit alweer zijn derde roman. Uitgegeven door uitgeverij Lemmens uit Valkenburg. In zijn boek komt de macht van de planten tegenover de kracht van de geest te staan. In een (succesvolle?) poging om op ‘natuurlijke’ kracht niet alleen jonger maar zelfs opnieuw geboren te worden. Terug naar een nieuw leven!

Muziek: Bestaat er natuurlijker muziek dan Jazz? Quantazz zal het u laten horen en voelen. Smooth Jazz with class. Met ontroerende ballads, dansende swing en zwoele latin.

Een streling voor oog en oor.

In gesprek met: Een speciaal gesprek is er met de jonge uitgever Ivo Lemmens van de gelijknamige uitgeverij Lemmens. Hoe run je tegenwoordig een uitgeverij?

Beeldende kunstAnneke Bruinde uit Roermond afkomstige en in Amsterdam woonachtige edelsmid, voor wie de natuur een grote bron van inspiratie vormt. Zaden, schelpen, gedroogde bloemen, etc. staan aan de basis van de uiterst bijzondere sieraden die zij ons zal tonen.

Beleef ‘t mee! Op zondag 10 april in de Joep Nicolaszaal van TheaterHotel De Oranjerie. Aanvang 14.00 uur. Entree 5 euro.

Voor meer informatie: Jacques Graus tel. 0475-482393 of op de website salonremunj.nl.

Wij hopen dat u er bij kunt zijn! Momenteel zetten we de puntjes op de i. We kunnen ons voorstellen dat u zo langzamerhand steeds nieuwsgieriger wordt naar de inhoud van het verhaal, de omslag van het boek... Binnenkort kunt u het boek vasthouden, goed bekijken en... erin lezen! 

Weergaven: 29

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden