De onderzoeksgroep Cultuur & Educatie (Universiteit Gent) en Bibliotheek De Krook nodigen u graag uit op de studiedag #daaromleesik op vrijdag 23 november in Gent (Minardschouwburg & De Krook).
 
Hoe gaan we om met de uitdagingen van de toekomst? Kunnen we inspiratie halen uit literatuur? Kom er mee over brainstormen op vrijdag 23 november tijdens de #daaromleesik studiedag. Met lezingen van Nick Montfort (MIT), Kris Rutten (UGent, voorzitter Iedereen Leest) en Geert Vandermeersche (UGent), een spoken word performance door Samira Saleh, en in de namiddag praktijkgerichte sessies over lezen als inspiratiebron voor een maakbare toekomst, leesonderwijs, diversiteit in bibliotheken en cultuurhuizen, sociale leesplatformen, en literaire algoritmes. 
 
Voormiddag: gratis
Hele dag: €30. Met lunch en receptie en keuze uit één van de sessies (max. 20 deelnemers/ sessie).
Meer informatie & inschrijven: http://daaromleesik.be/studiedag/
 
De #daaromleesik studiedag wordt georganiseerd door de onderzoeksgroep Cultuur & Educatie (Universiteit Gent) en Bibliotheek De Krook, in samenwerking met het Departement Cultuur, Jeugd & Media en Stad Gent. Partners: Minderhedenforum, Iedereen Leest, Cultuurconnect, Constant vzw, Ministry of Makers, onderzoeksgroep Taal, Leren, Innoveren (UGent)

Weergaven: 147

Bijlagen:

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden