Beste,

Wanneer ik de url van een gemaakte lijst gebruik om een QR-code te maken dan blijkt dit niet te lukken. Ook bij gebruik in facebook verliest hij blijkbaar de informatie en kom je op de startpagina van de catalogus. Is er een oplossing voor dit probleem? We zouden namelijk graag onze gemaakte mijn bibliotheek lijsten via QR-codes op flyers of posters willen gebruiken.

Weergaven: 300

Berichten in deze discussie

Hallo Marijke,

Als je een lijst aanmaakt als Mijn Bibliotheek Administrator, dan heb je onderaan de link die verwijst naar "bekijk in de catalogus". Het is die link die je moet gebruiken, bv. http://mijn.bibliotheek.be/list/view/3477. Dan wordt je naar de catalogus geleid, maar daar zie je die url dan wel niet meer terug in je adresbalk. Misschien dat dat voor verwarring zorgt.

Ik heb deze lijst van hierboven vandaag nog op onze facebookpagina geplakt: https://www.facebook.com/bibliotheekdilsenstokkem/

Heb je je lijstje als gewone gebruiker aangemaakt, dan moet je het lijstje eerst publiek maken, en dan krijg je een link die je ook op facebook kan posten (dat hebben wij deze zomer ook nog gedaan).

Ik zie dat er twee mogelijke URL's zijn

maar volgens mij werken die beide op facebook.

Deze links zouden ook moet werken via een QR-code. Anders moet je de url eens posten die je gebruikt hebt?

Dag Jan,

Bedankt voor je reactie. Ik gebruikte inderdaad de link onderaan van de lijst, maar blijkbaar deed ik toch iets mis want vandaag opnieuw getest via facebook en het werkt deze keer wel. Ook QR-code was in orde.

Groetjes,

Marijke

Dag collega's,

Als ik een link in een Facebookbericht wil plakken, gebruik ik de optie 'koppelingslocatie kopiëren'.

Deze optie vind je (in Firefox) als je rechts klikt op de link, derde van onderaan.

Werkt hier perfect :-)

RSS

© 2023   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden