RFID

Vragen en nieuws over RFID in bibliotheken.

Leveranciers RFID

Dag collega's

Zijn er bibliotheken die positieve of negatieve ervaringen met één of meerdere van de firma's voor RFID HSbib (Autocheck Systems), Bibliotheca en Kno-Tech kunnen delen? De technische aspecten zijn hierbij erg belangrijk, maar voor ons als kleine bibliotheek is zeker ook de service van doorslaggevend belang.

Zijn er bibliotheken die al gebruik maken van de cloudLibrary-app van Bibliotheca, die leners in staat stelt items uit te lenen met een smartphone?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groet

Jo

Load Previous Replies
  • omhoog

    Jo Eersels

    Dankjewel collega's voor jullie erg duidelijke reacties! De ondervindingen met HSbib zijn blijkbaar unaniem positief. Toch zouden we heel graag nog wat reacties vernemen van bibliotheken die met één van de twee andere systemen werken... Iemand?

  • omhoog

    Karlien Brysbaert

    Bib Veurne is in 2008 gestart met Nedap dat ons later toegewezen heeft aan Autocheck, waar we nog steeds mee werken en tevreden over zijn. Snelle service, meestal via remote.

  • omhoog

    Gunter Broekmans

    In Beringen werken we sinds 2013 met Bibliotheca: 2 selfchecktoestellen voor het uitlenen, 2 innamekasten en een slimme inleverbus. Over het algemeen zijn wij tevreden. Contact met de helpdesk is goed en kleine probleempjes worden snel opgelost. De cloud library-app staat hier in de begroting en zal waarschijnlijk voor eind dit jaar of begin volgend jaar zijn.