RFID

Vragen en nieuws over RFID in bibliotheken.

Problemen Ecoreader

Dag collega's,

Graag wil ik via deze weg informeren of er nog bibliotheken zijn die problemen hebben/hadden met de bezoekersteller in de poortjes (Ecoreader - Librix online)?

Er worden veel te veel inkomende en uitgaande bezoekers geteld zodat wij nooit weten hoeveel bezoekers er zijn geweest en bijgevolg ook niet de juiste cijfers kunnen doorgeven in de Bios. 

Onze volledige installatie is indertijd aangekocht bij Nedap. Wij hebben een onderhoudshoudscontract bij de firma Autocheck, maar het lukt hun precies niet om dit opgelost te krijgen.

Alvast bedankt voor een antwoord!

Bea

Load Previous Replies
  • omhoog

    Goedele Horemans

    Inkomende bezoekers zijn sterk gedaald, uitgaande blijven op peil. Het verschil zit in binnenkomende medewerkers die langs de zijdeur of de kelder weer vertrekken. Ik heb dit gemeld bij Aturis.

  • omhoog

    Bea Lagowski

    Dag,

    Bedankt voor een volgende reactie.

    Maar jou probleem Goedele, kan zich bij ons niet voordoen. We hebben maar 1 in- en uitgang.

    Ondertussen maak ik consequent statistieken, check de cijfers van de Ecoreader en heb zelfs 2 x 4 uren de bezoekers geturfd. De cijfers komen totaal niet overeen.

  • omhoog

    Goedele Horemans

    Bea, mijn probleem is dat de Ecoreader sinds maart de binnenkomende bezoekers niet goed telt of doorgeeft. Het zijn er veel te weinig. Met 'het verschil' bedoel ik dat de groene lijn (naar buiten) altijd wat lager zat, de werknemers. Maar de laatste maanden gaan er zogezegd veel meer mensen naar buiten dan er binnen komen! Zie de scherpe daling van de blauwe lijn. Elk punt is een maand. (Het laatste punt is een onvolledige maand augustus)