Tablets en Apps

Heb je vragen, opmerkingen, meldingen of gewoon toffe weetjes of links wanneer het over tablets of apps of digitaal lezen gaat, dan kan je dit hier vragen/delen. Met welke projecten rond tablets en apps zijn jullie bezig in jullie cultuurhuis of bibliotheek? Laat van jullie horen!

Tablets: Vragen, tips & best practices.

Hoi iedereen!

Bij cultuurconnect hebben we gemerkt dat er nog veel vragen zijn rond tablets. (welke koop ik aan, hoe implementeer ik ze het beste, ect). Daarom zijn we begonnen met het opstellen van een tabletgids met de bedoeling om zulke vragen te beantwoorden. Om deze gids zo volledig mogelijk te maken nodigen we iedereen uit om hier zijn vragen te stellen. En voor degene die al ervaring hebben met tablets in de bib om hun best practices, tips, attentiepunten, ect te delen. 

Alvast bedankt voor jullie tijd!

Load Previous Replies
  • omhoog

    Benny Thys

    Wij maken gebruik van iPad's en Apple Configurator.

    Gebruiker kan echter, ook voor beheerde iPad's, nog instellingen veranderen. Verder blijven ook gemaakte foto's op de iPad hangen, blijven tabbladen onder Safari open, zijn er apps die Facebook accounts openen maar deze niet afsluiten, ... Niet een echt Deepfreeze alternatief.

    Het echt "dicht" zetten van een iPad zal dus een meer dan welkom hoofdstuk zijn.

  • omhoog

    Eefje Vloeberghs

    Hallo Bart,

    ik vroeg me af of deze gids al beschikbaar is, omdat wij graag tablets willen aankopen maar idd niet weten welke.

  • omhoog

    an bellen

    hebben jullie ondertussen zo een tabletgids?