Welke zoekmachines staan bij jullie op het bureaublad van de computer? Naast Mediargus zouden we er nog een aantal extra ter beschikking willen stellen. Maar dan is er nog het probleem van 'Deep Freeze' waardoor blijkbaar de link naar ' Mediargus' elke dag verdwijnt. Hoe lossen jullie dat op?

Bedankt voor een aantal raadgevingen of tips!

Weergaven: 329

Berichten in deze discussie

Deep Freeze zorgt ervoor dat alle wijzigingen op de pc worden gewist bij het opnieuw opstarten.  Je moet dit dus uitschakelen voor je de link toevoegt.  Bij onze versie doe je dit door CTRL ingedrukt te houden en rechts onderaan op het pictogram van Deep Freeze te kllikken.  Geef het wachtwoord in en kies vervolgens 'Boot thawned on next' (of zoiets) en start de pc opnieuw op.  Voeg je link toe en start nog eens opnieuw op om Deep Freeze terug te activeren.  

Tim heeft de enige juiste werkwijze hiervoor gegeven. Als het niet onmiddellijk lukt, eens opnieuw proberen. ik geloof dat het icoontje van DeepFreeze trouwens verandert als je in wijzigingsmode staat. Niet vergeten natuurlijk DeepFreeze om te controleren of DeepFreeze terug actief is na het heropstarten na de wijziging.

Bedankt voor de reactie ivm Deep Freeze. Ik zal er de ICT-er nog eens over aanspreken. Voor mij is dit te technisch :-(

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden