Hallo

De gemeente Duffel is bezig met de opstart van een cultuur-/gemeenschapscentrum: Cinema Plaza.

We werken aan de opmaak van een tariefstructuur.

Het idee is om te werken met blokken van 5u die willekeurig gedurende de dag kunnen ingenomen worden. Om het niet te complex te maken voorzien we in de huurprijs inclusief maximum 3u technische ondersteuning.

Aangezien het gaat om maximum 3u zal die niet steeds opgebruikt worden. We gaan er van uit dat de theatertechnicus die ondersteuning vanuit zijn deskundigheid zo effectief en efficiënt mogelijk plant er organiseert.

Anderzijds zijn we bang dat gebruikers (verenigingen, scholen, ...) 3u technische ondersteuning verwachten die zij dan naar eigen goeddunken kunnen invullen of maw dat gebruikers de technicus gedurende de 3u (waar ze theoretisch recht op hebben) zullen aansturen. 

Hoe gaan jullie daar mee om? Is technische ondersteuning omschreven in een gebruikersreglement?

Goede praktijken? Slechte ervaringen?

Alvast bedankt voor je reactie.

groeten!

Lutgart

Weergaven: 126

Berichten in deze discussie

In Ravels is technische ondersteuning voorzien, maar wordt ze per begonnen uur aangerekend (het eerste half uur is gratis). De technici spreken zelf met de gebruiker af wanneer ze inzetbaar zijn. De uurtarieven zijn bij ons wel zeer laag: € 10,00 voor een erkende vereniging; € 60,00 voor privégebruik door niet-inwoners.

De meeste gebruikers vragen niet te veel technische steun aan, maar degenen die ze wel aanvragen schrikken vaak wel van het aantal werkuren. Dat kan de technicus best vooraf even aangeven.

RSS

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden