Zijn er rfid-bibliotheken die ervaring hebben met het overplakken van cd's, beveiligd met een magneetstrip, met een combilabel? Onze bestaande collectie cd's en dvd's is beveiligd met klassieke magnetische beveilingsstrips. Volgens de rfid-leverancier kunnen ze overplakt worden met combilabels en zou dat geen grote problemen opleveren. Klopt dit?

 

Weergaven: 300

Berichten in deze discussie

Beste,

 

In onze bib hadden de 'oude' cd's en dvd's ook reeds een beveiliging op het schijfje. Wij hebben het niet geriskeerd om daarover nog een andere folie te plakken. Van onze oude collectie zijn de schijfjes dus niet beveiligd of getagd.

Bij deze collectie hebben we een boekenlabel op de binnenkant van de dvd-omslag of op de binnenkant van de achterflap van een cd geplakt. Sowieso kijken we alle AVM na, want ook bij nieuw dvd-boxen of cd-boxen met meer dan 2 schijfjes, taggen we niet elk schijfje.

 

Succes ermee!!

 

Germaine op 't Roodt, bib Leopoldsburg

Ondertussen heb ik contact opgenomen met twee bibliotheken die de aanwezige beveiligingfolies overplakt hebben met combilabels en dat levert geen noemenswaardige problemen op. Wij gaan dat nu ook doen. Toch bedankt voor jullie reacties.

RSS

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden