Beste

 

Wegens totaal onvoorziene omstandigheden zitten wij spijtig genoeg met een volledig geprogrammeerd schema voor lezingen voor de 3de graad van het lager onderwijs tijdens de jeugdboekenweek en heeft vandaag de geëngageerde persoon geannuleerd.

Wij zijn dus dringend op zoek  naar een vervanging om 4 lezingen te geven in onze bib. Heeft er iemand een interessante tip, want er rest maar weinig tijd om dit nog in orde te krijgen. Graag geen al te hoge kostprijs, want we hebben nog andere dingen op het programma. Als het met dieren te maken heeft, komt het in aanmerking.

 

Wij kijken hoopvol uit naar reacties....

 

Groetjes

Hilda van bib Diepenbeek

Weergaven: 470

Berichten in deze discussie

Beste collega,

Wij hadden vorig jaar Bavo Dhooge op bezoek voor leerlingen van de derde graad. Dhooge schrijft vooral detectives maar heeft ook een kleine reeks 'Don Kameleon'. Volgens mij is deze jonge schrijver misschien nog wel vrij (iets minder gevraagd dan bekende namen.)

Een beetje reclame maken voor talent van eigen bodem: 

http://nickclaesdesigns.blogspot.com/2012/01/werk-voor-uitgeverij-z...

= een jonge illustrator, die bij ons in de bib met de eerste graad gewerkt heeft, maar misschien heeft hij ook inspiratie voor een workshop met de derde graadCarine Luwel zei:

Een vraagje Hilda, hoe was Wachten op Matroos van Lieve meegevallen? Zag dat die bij jullie is geweest.Bielen Hilda zei:

 

 

Die voorstelling van Lieve Demeyer was heel goed meegevallen. Ze doet het interactief en verschillende leeftijden voelen zich aangesproken. De kinderen waren allemaal zeer tevreden na afloop en wij ook.

 Carine Luwel zei:

Een vraagje Hilda, hoe was Wachten op Matroos van Lieve meegevallen? Zag dat die bij jullie is geweest.

RSS

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden