Collega’s,

Een warme oproep om deze vacature voor een nieuwe voltijds bibliothecaris in Sint-Agatha-Berchem te delen met iedereen met een hart voor (Brussels) bibliotheekwerk.

Ben jij of ken jij iemand die een kleine Brusselse bib wil aansturen met een grote autonomie, een behoorlijk budget, een kwaliteitsvolle collectie en meer dan 2000 tevreden gebruikers?

Ben je bereid om met slechts één medewerk(st)er een bib draaiende te houden waardoor je ook vaak aan de balie zit en direct en persoonlijk contact houdt met je gebruikers en dus meteen de impact kan meten van veranderingen die je hebt doorgevoerd?

Wil je betrokken zijn bij de aanschaf van álle boeken, en wil je er ook een deel zelf van invoeren, labelen en al dan niet plastificeren? Heb je zin om de vele leesplezieractiviteiten verder te zetten en deel uit te maken van een sterk departement, een netwerk van actieve lokale culturele spelers en twintig nauw samenwerkende Brusselse bibliotheken?

Maar vooral, wil je vanaf eind maart met een volledig nieuwe equipe een bibliotheek leiden naar eigen inzicht en vermogen en ben je bereid om vanaf 1 januari nog een drietal maanden met een oude rot in het vak mee te lopen vooraleer je de fakkel overneemt?

Aarzel dan niet, ik zou alvast niet twijfelen… 

Weergaven: 23

© 2021   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden